Scarpa Sotningstjänst AB

Skorstensrenovering i Eskilstuna, Strängnäs och Södertälje är någonting som jag vet med mig att det är många av er, mina härliga läsare, som har haft frågor och funderingar om här på min lilla blogg sedan jag la ut ett inlägg om min nyrenoverade skorsten för inte så länge sedan. Jag inser nu att det är många av er som också har skorstenar och befinner er i eller omkring de här områdena, alltså då Eskilstuna, Strängnäs och Södertälje. Jag tycker först och främst att det är oerhört kul och trevligt att ni litar på mitt omdöme och att ni tyckte att mina bilder som jag la ut på min skorsten var fina.

Det är härligt att få höra fina och positiva kommentarer från er och att ni engagerar er och att ni vill veta mer om det här företaget som jag verkligen skulle kunna rekommendera till alla er som äger en skorsten och behöver den hjälpen som jag behövde då med renovering, men även om ni behöver till exempel hjälp med sotning eller besiktning. Jag hoppas verkligen att det här kan hjälpa er som har frågat. Jag har skrivit svar till alla er som har kommentera nere i kommentarsfältet på mina inlägg och jag hoppas även där att jag har lyckats ge den informationen som ni behövde och ville ha. Dock så tänkte jag att det också kunde vara ännu mer behjälpligt ifall jag liksom fixade in lite länkar också i det här inlägget så att ni helt enkelt kunde klicka er vidare på egen hand och läsa på om både företag och tjänst.

Du gillar kanske också...