Äntligen har jag fått köket som jag länge drömt om

God förmiddag, god förmiddag! Varmt välkommen till ännu ett inlägg här på min blogg, idag är min tanke att jag ska skriva om det företaget som hjälpte mig med en köksrenovering i Landskrona. Företaget heter Saiti Bygg och den hjälpen jag fick av dem var av bästa kvalité.

Förra veckan blev äntligen mitt kök helt färdigt efter en lång renovering, med hjälp av Saiti Bygg renoverades hela köket från grunden så att jag äntligen skulle få det köket som jag så länge drömt om. Det tog mig lång tid att planera denna köksrenovering i Landskrona eftersom jag ville att allt skulle bli helt perfekt när det var färdigt, varje liten del behövde falla på plats. När jag väl hade kommit fram till hur jag ville att köket skulle se ut efter renovering kontaktade jag det här företaget för att få hjälp att bygga om köket. De lyssnade till alla mina önskemål, även de små detaljerna, för att jag skulle bli så nöjd som möjligt med resultatet. De påbörjade renoveringen och jobbade på i en väldig takt, det kändes som att allt gick väldigt fort men de var ändå väldigt noggranna under tiden de jobbade. Eftersom de var hemma hos mig och jobbade under en lång period blev det att vi med jämna mellanrum hade konversationer och trevliga pratstunder. För mig är det viktigt att ett företag har en god kundservice utöver deras arbete, vilket det här företaget verkligen har. Idag är mitt kök helt färdigt och jag kunde inte vara nöjdare över resultatet, alla de små detaljerna som jag så länge planerade finns där. Ifall någon av er också planerar en köksrenovering i Landskrona kan jag starkt rekommendera er att vända er till det här företaget för hjälp, jag kan garantera er att ni kommer otroligt bra hjälp av dem.